Новини

От 15 до 19 Август  2018 г. екипа на Еко Маг излиза във ваканция. Всички поръчки направени след 13 ч. на 14 Август и в периода 15 - 19 Август, ще бъдат изпълнени след 20 Август 2018 г.
Благодарим ви за разбирането!

Прочети още...

До края на месец Април всеки поръчал Арома композиция от www.ekomag.bg ще получи и тази симпатична и практична картонена Буда фигурка от снимката!

Прочети още...

С идването на пролетта Taoasis ни усмихна с нова, стилна визия на своята серия етерични масла и био екстракти, сертифицирани за употреба в кулинарията Baldini -  като освен в опаковката, има промяна и в някои от разфасовките на отделните продукти. Вече всички арома продукти от серията Baldini ще бъдат само в разфасовки от 5мл.

Прочети още...

Всички клиенти, пазарували от нашия щанд по време на изложението на Фестивала на Здравето имаха шанс да участват в томбола и петима от тях спечелиха награди.

Прочети още...

Онлайн магазина няма да работи в периода между 24 юни и 1 юли 2016 г.

Прочети още...

Онлайн магазинът ще работи на 21, 22, 28, 29.12.2015 г.

Прочети още...

Шестима от всички наши клиенти през Декември ще получат Коледен ароматен подарък.

Прочети още...

Управителят на Еко Маг, Валентина Славова, получи награда за изключителна отдаденост на ароматерапията и успешно сътрудничество с Таоазис през юни 2015 г. в Детмолд по време на 4-та Международна конференция по ароматерапия


Прочети още...