Baldini серията етерични масла и био екстракти на Taoasis - в стилни опаковки и в нови разфасовки

03 / 26 / 2017 Библиотека » Новини
 Baldini серията етерични масла и био екстракти на Taoasis - в стилни опаковки и в нови разфасовки

С идването на пролетта Taoasis ни усмихна с нова, стилна визия на своята серия етерични масла и био екстракти, сертифицирани за употреба в кулинарията Baldini -  като освен в опаковката, има промяна и в някои от разфасовките на отделните продукти. Вече всички арома продукти от серията Baldini ще бъдат само в разфасовки от 5мл.

15 вида етерични масла и 4 екстракта  – масла от анасон, босилек, бергамот, джинджифил, лавандула, лимонена трева, лайм, мандарина, карамфил, риган, портокал, мента, розмарин, канела и лимон, и екстракти от какао, ваналия, роза,  и тонка.

Всичките 19 масла са био сертифицирани като хранителна добавка и голяма част от тях са отглеждани на принципа на биодинамичното производство и носят знака Demeter.

Тези масла могат да се използват както в кулинарията, така и в козметиката: http://www.ekomag.bg/blog/essential-oils-in-the-kitchen.html

*ВАЖНО: Серията Baldini в старите разфасовки и опаковки все още е налична в онлайн магазина www.ekomag.bg, до изчерпване на количествата от отделните продукти.

03 / 26 / 2017
Библиотека » Новини
Ключови думи : baldini, series, culinary, essential oils,

Остави коментар